Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstruos Ardientes Terremotos Oscuros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Valenzuela met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Noriega is nu in balbezit. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Peralta met de inworp. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dautt passt de bal met de wreef. Guevara met een sublieme pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel. Ipata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Victorino is nu in balbezit. Victorino passt de bal zonder na te denken. Daar is España, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gallaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Batista is nu in balbezit. Suárez onderschept slim de pass. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez passt de bal met de wreef. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstruos Ardientes - Terremotos Oscuros 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstruos Ardientes 70%, Terremotos Oscuros 30%.
Monstruos Ardientes - Terremotos Oscuros 0:1

50e minuut.
Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dautt geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara met een sublieme pass. Dautt heeft problemen om de bal te vangen. Dautt geeft een hoge lob. Daar is Ipata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Victorino speelt de bal door. Molina speelt de bal door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega speelt de bal door. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ipata is nu in balbezit. Ipata geeft een lange en hoge pass. Valenzuela kopt de bal weg. Guevara rent richting de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstruos Ardientes 53%, Terremotos Oscuros 47%.
Monstruos Ardientes - Terremotos Oscuros 0:1