Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Feroces Enanos Vergonzosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez speelt de bal door. Nuño is nu in balbezit. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Román onderschept slim de pass. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal zonder na te denken. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Carmona heeft problemen om de bal te vangen. Ipata bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo is nu in balbezit. Ipata rent richting de bal. Ipata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez onderschept slim de pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Glaría kopt de bal weg. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Aceval is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez passt de bal in één keer door. Aceval is nu in balbezit. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Feroces 52%, Enanos Vergonzosos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Feroces - Enanos Vergonzosos 0:0

48e minuut.
Izquierdo rent richting de bal. España schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Izquierdo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vizcarra met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Meléndez de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Romero bokst de bal weg.

50e minuut.
Ipata verovert de bal door een tackle van achteren. Ipata probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Romero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Feroces - Enanos Vergonzosos 0:1

52e minuut.
Román geeft de bal voor. Gutiérrez is nu in balbezit. Aceval begaat een overtreding. Gutiérrez raakt geblesseerd tijdens het duel. Glaría komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Román verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarra onderschept slim de pass. Vizcarra passt de bal zonder na te denken. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Alonso rent richting de bal. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aceval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Feroces 50%, Enanos Vergonzosos 50%.
Leones Feroces - Enanos Vergonzosos 0:1