Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguares Nobles Espadas que Apestan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Santiago probeert naar een medespeler te passen. Fregoso is nu in balbezit. De Anda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Anda krijgt een gele kaart. Fregoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuesta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pandaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Baños heeft problemen om de bal te vangen. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta passt de bal zonder na te denken. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lara geeft de bal voor. Inworp. Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Huitrón bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda onderschept slim de pass. Cuesta rent richting de bal. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Santiago speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dautt neemt de hoekschop. Araujo rent richting de bal. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Huitrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Huitrón geeft een lange en hoge pass. Cuesta controleert de bal met de borst. De Anda rent richting de bal. De Anda haalt uit met een fantastische trap. Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Nobles 38%, Espadas que Apestan 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaguares Nobles - Espadas que Apestan 0:0

47e minuut.
De Anda passt de bal in één keer door. Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidrio geeft de bal voor. Klungelig pakt Moya de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Nobles - Espadas que Apestan 1:0

63e minuut.
Saldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivar passt de bal in één keer door. Lara rent richting de bal. Pandaman verovert de bal door een tackle van achteren. Pandaman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaguares Nobles - Espadas que Apestan 1:1

64e minuut.
Baños is nu in balbezit. Baños passt de bal met de wreef. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Fregoso rent richting de bal. Fregoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Baños probeert naar een medespeler te passen. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baños krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Nobles 41%, Espadas que Apestan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaguares Nobles - Espadas que Apestan 1:1