Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros SC Pumas Gordos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil probeert naar een medespeler te passen. Villarroel rent richting de bal. Villarroel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valencia trapt de bal weg. Gil kopt de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Vallarta is nu in balbezit. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarta verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Potros SC - Pumas Gordos 0:1

39e minuut.
Naelson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Estay de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel rent richting de bal. Villarroel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rizo rent richting de bal. Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez speelt de bal door. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Camarena heeft problemen om de bal te vangen. Estay is nu in balbezit. Valenzuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valenzuela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros SC 66%, Pumas Gordos 34%.
Potros SC - Pumas Gordos 0:1

74e minuut.
Degollado passt de bal zonder na te denken. Villarroel rent richting de bal. Camarena begaat een overtreding. Camarena krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros SC 50%, Pumas Gordos 50%.
Potros SC - Pumas Gordos 0:1