Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flechas Tristes Pumas Gordos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Vazquez rent richting de bal. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal onderschept slim de pass. Bernal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Del Angel kopt de bal weg. Cano is nu in balbezit. Cano probeert naar een medespeler te passen. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal passt de bal met de wreef. Vazquez rent richting de bal. Vazquez schiet op doel. Valencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Pumas Gordos 1:0

36e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Villalba is nu in balbezit. Bernal rent richting de bal. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez schiet op doel. Valencia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Pumas Gordos 2:0

37e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares met een sublieme pass. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Iglesias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zamorano met een snelle inworp. Bernal is nu in balbezit. Bernal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Estay de bal. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernal krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón passt de bal in één keer door. Tavares is nu in balbezit. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Solano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flechas Tristes 45%, Pumas Gordos 55%.
Flechas Tristes - Pumas Gordos 2:0

49e minuut.
Cabuto geeft een hoge lob. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal passt de bal met de wreef. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez draait met de bal, schiet en ... Valencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Pumas Gordos 3:0

52e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal passt de bal in één keer door. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Tavares rent richting de bal. Met opzet legt Estay zijn tegenspeler op de grond. Estay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flechas Tristes 56%, Pumas Gordos 44%.
Flechas Tristes - Pumas Gordos 3:0