Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flechas Tristes Jaguares Nobles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen. Bernal speelt de bal door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez onderschept slim de pass. Vazquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Jaguares Nobles 1:0

16e minuut.
Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morales krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Izazola onderschept slim de pass. Izazola geeft een lange en hoge pass. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Jaguares Nobles 2:0

25e minuut.
Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez onderschept slim de pass. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Jaguares Nobles 3:0

39e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Padrón geeft een hoge lob. Vazquez rent richting de bal. Vazquez draait met de bal, schiet en ... Huerta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flechas Tristes 54%, Jaguares Nobles 46%.
Flechas Tristes - Jaguares Nobles 3:0

51e minuut.
Solorio passt de bal met de wreef. Araujo is nu in balbezit. Padrón maakt een afschuwelijke overtreding. Padrón krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Guido rent richting de bal. Vazquez onderschept slim de pass. Morales rent richting de bal. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón met een sublieme pass. Vazquez rent richting de bal. Vazquez schiet op doel. Huerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Jaguares Nobles 4:0

64e minuut.
Rizo is nu in balbezit. Cabuto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guido met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Iglesias de bal. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Solano trapt de bal weg van het doel. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Izazola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ruiz kan niet meer verder spelen. Juárez komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Jaguares Nobles 5:0

81e minuut.
Juárez rent richting de bal. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Vazquez rent richting de bal. Vazquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flechas Tristes 35%, Jaguares Nobles 65%.
Flechas Tristes - Jaguares Nobles 5:0