Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros AD Zorros Rápidos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Estéves geeft een hoge lob. Inworp. Reyna met een snelle inworp. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mondragón onderschept slim de pass. Soler is nu in balbezit. Jiménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiménez krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Mondragón verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros AD 61%, Zorros Rápidos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros AD - Zorros Rápidos 0:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obledo met een snelle inworp. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes speelt de bal door. Nicoletti speelt de bal door. Enoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Islas probeert de bal met de borst te controleren. Islas schiet op doel. Enoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros AD - Zorros Rápidos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros AD 63%, Zorros Rápidos 37%.
Toros AD - Zorros Rápidos 1:0