Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Furiosos Terremotos CF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis verovert de bal door een tackle van achteren. Rergis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Cadena de bal. Valverde rent richting de bal. Valverde speelt de bal door. Klungelig pakt Cadena de bal. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chabrán geeft een lange en hoge pass. Nieto rent richting de bal. Trafalgar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trafalgar krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Aguinaga controleert de bal met de borst. Acosta is nu in balbezit. Rergis verovert de bal door een tackle van achteren. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Guzmán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rergis is nu in balbezit. Rergis speelt de bal door. Estéves is nu in balbezit. Estéves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Furiosos - Terremotos CF 1:0

17e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Cadena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez rent richting de bal. Cortez passt de bal in één keer door. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rergis is nu in balbezit. Nápoles is nu in balbezit. Rergis verovert de bal door een tackle van achteren. Rergis haalt uit met een fantastische trap. Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Furiosos - Terremotos CF 2:0

44e minuut.
Estéves draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nápoles de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nieto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Estéves springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Furiosos 47%, Terremotos CF 53%.
Caballeros Furiosos - Terremotos CF 2:0

55e minuut.
Terrés passt de bal zonder na te denken. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Rergis probeert naar een medespeler te passen. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves onderschept slim de pass. Estéves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Trafalgar geeft een lange en hoge pass. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés passt de bal zonder na te denken. Rergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Furiosos - Terremotos CF 3:0

89e minuut.
Aguinaga geeft een lange en hoge pass. Rergis controleert de bal met de borst. Rergis haalt uit met een fantastische trap. Nieto kopt de bal weg. Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Furiosos 46%, Terremotos CF 54%.
Caballeros Furiosos - Terremotos CF 3:0