Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Valientes Flechas Santas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Cruzalta kopt de bal weg. Ayala rent richting de bal. Met opzet legt Olmedo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olmedo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Veiga probeert naar een medespeler te passen. Gómez is nu in balbezit. Ayala is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft de bal voor. Aldaco heeft problemen om de bal te vangen. Escobedo is nu in balbezit. Escobedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Enríquez geeft de bal voor. Inworp. Escobedo met de inworp. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda geeft de bal voor. Elizondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Veiga is nu in balbezit. Escobedo onderschept slim de pass. Escobedo probeert naar een medespeler te passen. Lavallén is nu in balbezit. Lavallén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Cruzalta met een snelle inworp. Ayala met een sublieme pass. Lavallén is nu in balbezit. Lavallén draait met de bal, schiet en ... Elizondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - Flechas Santas 1:0

38e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Veiga met een sublieme pass. Iñiguez heeft problemen om de bal te vangen. Lavallén is nu in balbezit. Lavallén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Valientes 40%, Flechas Santas 60%.
Halcones Valientes - Flechas Santas 1:0

49e minuut.
Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta passt de bal zonder na te denken. De Anda met een sublieme pass. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Lavallén rent richting de bal. Lavallén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Valientes - Flechas Santas 2:0

62e minuut.
Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez rent richting de bal. De Anda begaat een overtreding. De Anda krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Reyes niet meer kan verder spelen. Casillas komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén onderschept slim de pass. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén onderschept slim de pass. Lavallén draait met de bal, schiet en ... Elizondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Valientes 31%, Flechas Santas 69%.
Halcones Valientes - Flechas Santas 2:0