Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terremotos CF Colibries SC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega onderschept slim de pass. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia draait met de bal, schiet en ... Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CF - Colibries SC 0:1

12e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Guzmán met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CF - Colibries SC 0:2

15e minuut.
Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega onderschept slim de pass. Vega speelt de bal door. Klungelig pakt Heredia de bal. Heredia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Padilla passt de bal in één keer door. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega is nu in balbezit. Heredia is nu in balbezit. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Trujillo rent richting de bal. Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Cadena draait met de bal, schiet en ... Urbina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CF - Colibries SC 1:2

42e minuut.
Trafalgar geeft de bal voor. Luna speelt de bal door. Cadena is nu in balbezit. Cadena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cadena heeft problemen om de bal te vangen. Cadena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terremotos CF - Colibries SC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos CF 60%, Colibries SC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terremotos CF - Colibries SC 2:2

47e minuut.
Borgetti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la Costa met de inworp. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Villalba trapt de bal weg van het doel. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla met een sublieme pass. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cadena rent richting de bal. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Cadena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Trotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vega rent richting de bal. Guzmán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vega wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vega neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Acosta rent richting de bal. Ibarra rent richting de bal. Ibarra passt de bal met de wreef. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel. Urbina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CF - Colibries SC 3:2

83e minuut.
Borgetti geeft een lange en hoge pass. Inworp. De la Costa met een snelle inworp. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos CF 54%, Colibries SC 46%.
Terremotos CF - Colibries SC 3:2