Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colibries SC Gusanos Misteriosos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


18e minuut.
Mascareño passt de bal zonder na te denken. Escamilla heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo is nu in balbezit. Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla schiet op doel. Urbina bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mascareño probeert de bal aan de voet te houden. De la Costa is nu in balbezit. De la Costa geeft de bal voor. Heredia rent richting de bal. Heredia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega probeert naar een medespeler te passen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colibries SC - Gusanos Misteriosos 1:0

32e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero met een sublieme pass. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Luna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colibries SC - Gusanos Misteriosos 1:1

45e minuut.
Trotta met de inworp. Rueda onderschept slim de pass. Heredia rent richting de bal. Heredia schiet op doel. Guillén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colibries SC - Gusanos Misteriosos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colibries SC 50%, Gusanos Misteriosos 50%.
Colibries SC - Gusanos Misteriosos 2:1

63e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Briones kan de bal niet met de borst controleren. Hinojosa onderschept slim de pass. Hinojosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft de bal voor. Inworp. Trotta met de inworp. Vega geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Colibries SC - Gusanos Misteriosos 3:1

85e minuut.
Gálvez verovert de bal door een tackle van achteren. Gálvez met een sublieme pass. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trujillo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Luna kopt de bal weg. Rueda geeft een hoge lob. Briones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hinojosa rent richting de bal. Hinojosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colibries SC 38%, Gusanos Misteriosos 62%.
Colibries SC - Gusanos Misteriosos 3:1