Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colibries SC Saiyajines Ardientes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Varona is nu in balbezit. Varona passt de bal in één keer door. Ballesteros rent richting de bal. Heredia is nu in balbezit. Heredia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Trotta probeert naar een medespeler te passen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Urbina met een harde bal richting middenveld. Vega kopt de bal weg. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colibries SC - Saiyajines Ardientes 1:0

28e minuut.
Aceval geeft een lange en hoge pass. Olalde kopt de bal weg. Luna probeert de bal aan de voet te houden. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Vega begaat een overtreding. Villanueva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villanueva met een snel genomen vrije trap. Luna rent richting de bal. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva draait met de bal, schiet en ... Urbina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colibries SC - Saiyajines Ardientes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colibries SC 48%, Saiyajines Ardientes 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colibries SC - Saiyajines Ardientes 1:1

48e minuut.
Vega is nu in balbezit. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mojarro met een sublieme pass. Islas is nu in balbezit. Vega speelt de bal door. Heredia is nu in balbezit. Heredia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nieto met een sublieme pass. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Urbina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colibries SC - Saiyajines Ardientes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colibries SC 50%, Saiyajines Ardientes 50%.
Colibries SC - Saiyajines Ardientes 1:2