Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Tristes Burros Mágicos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Hinojosa onderschept slim de pass. Hinojosa geeft een hoge lob. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Cadena rent richting de bal. Cadena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hinojosa rent richting de bal. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo speelt de bal door. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Hinojosa de bal. Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz rent richting de bal. Ordáz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Tristes - Burros Mágicos 0:1

20e minuut.
Calderón controleert de bal met de borst. Calderón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Martínez de bal. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Guzmán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. de Assis rent richting de bal. de Assis geeft een hoge lob. Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Angulo rent richting de bal. Angulo geeft de bal voor. Ordáz is nu in balbezit. Ordáz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Tristes - Burros Mágicos 0:2

39e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez geeft een hoge lob. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena onderschept slim de pass. Cadena haalt uit met een fantastische trap. De Faría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pandaman rent richting de bal. Ordáz verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz verovert de bal door een tackle van achteren. Ordáz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Tristes - Burros Mágicos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Tristes 60%, Burros Mágicos 40%.
Magos Tristes - Burros Mágicos 0:3

54e minuut.
Palencia geeft een hoge lob. Gallego kopt de bal weg. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ... Guzmán bokst de bal weg. Barra rent richting de bal. Barra geeft een hoge lob. Ordáz kopt de bal weg. Cadena rent richting de bal. Cadena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Angulo speelt de bal door. Olalde rent richting de bal. Cadena is nu in balbezit. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft een lange en hoge pass. Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
de Assis met een sublieme pass. Patiño geeft de bal voor. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Cadena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Tristes 51%, Burros Mágicos 49%.
Magos Tristes - Burros Mágicos 0:3