Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terremotos CF Lunas Infames
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Cadena is nu in balbezit. Cadena passt de bal zonder na te denken. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rangel trapt de bal weg. Guzmán kopt de bal weg. Islas rent richting de bal. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina met een sublieme pass. Carranza is nu in balbezit. Carranza draait met de bal, schiet en ... Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CF - Lunas Infames 0:1

15e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Alpízar heeft problemen om de bal te vangen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Cadena draait met de bal, schiet en ... Rangel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Chabrán is nu in balbezit. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina speelt de bal door. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal met de wreef. Jeréz rent richting de bal. Cadena rent richting de bal. Cadena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina passt de bal met de wreef. Carranza rent richting de bal. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Villalba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nápoles trapt de bal weg van het doel. Degollado is nu in balbezit. Degollado passt de bal in één keer door. Cadena rent richting de bal. Cadena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rangel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos CF 57%, Lunas Infames 43%.
Terremotos CF - Lunas Infames 0:1

52e minuut.
Urbina geeft een lange en hoge pass. Trafalgar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alpízar de bal onder controle te krijgen. Rangel rent richting de bal. Rangel speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ... Villalba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista draait met de bal, schiet en ... Villalba speelt de bal door. Cadena rent richting de bal. Cadena schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terremotos CF - Lunas Infames 1:1

68e minuut.
Islas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estéves komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Rangel passt de bal met de wreef. Carranza is nu in balbezit. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Borgetti controleert de bal met de borst. Villalba bokst de bal weg. Borgetti heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CF - Lunas Infames 1:2

81e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina speelt de bal door. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Borgetti rent richting de bal. Borgetti geeft een hoge lob. Inworp. Bautista met de inworp. Rangel geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos CF - Lunas Infames 1:3

88e minuut.
Alpízar met de inworp. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft de bal voor. Carranza rent richting de bal. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos CF 53%, Lunas Infames 47%.
Terremotos CF - Lunas Infames 1:3