Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguares Santas Gusanos Misteriosos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen average


19e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Chávez speelt de bal door. Terrazas speelt de bal door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Terrazas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rueda is nu in balbezit. Rueda geeft een lange en hoge pass. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Terrazas probeert naar een medespeler te passen. Barrera met een sublieme pass. Deeke rent richting de bal. Deeke geeft een hoge lob. Fierro kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Santas 44%, Gusanos Misteriosos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaguares Santas - Gusanos Misteriosos 0:0

70e minuut.
Sixtos is nu in balbezit. Sixtos geeft de bal voor. Barrera kopt de bal weg. Deeke rent richting de bal. Deeke speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
González geeft een hoge lob. Inworp. Deeke met de inworp. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Santas - Gusanos Misteriosos 1:0

88e minuut.
Trejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caballero speelt de bal door. Sixtos rent richting de bal. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinojosa schiet op doel. Casados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Santas 45%, Gusanos Misteriosos 55%.
Jaguares Santas - Gusanos Misteriosos 1:0