Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBC Cruzados Misteriosos Colibries
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal in één keer door. Montalvo probeert de bal aan de voet te houden. del Prado is nu in balbezit. del Prado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán rent richting de bal. Arias geeft de bal voor. del Prado rent richting de bal. del Prado schiet op doel. Barrionuevo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Graña heeft problemen om de bal te vangen. Arias onderschept slim de pass. Arias passt de bal in één keer door. Pérez met een sublieme pass. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft een hoge lob. del Prado rent richting de bal. del Prado haalt uit met een fantastische trap. Barrionuevo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Escalante geeft de bal voor. Barrientos is nu in balbezit. Cépeda speelt de bal door. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Beltrán met een sublieme pass. Redondo is nu in balbezit. Farfán rent richting de bal. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Cruzados 41%, Misteriosos Colibries 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FBC Cruzados - Misteriosos Colibries 0:0

46e minuut.
Beltrán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. del Águila komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Montalvo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romero komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ganoza speelt de bal door. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano passt de bal met de wreef. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. del Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Graña rent richting de bal. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Graña onderschept slim de pass. Redondo rent richting de bal. Redondo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Cruzados 45%, Misteriosos Colibries 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FBC Cruzados - Misteriosos Colibries 0:0