Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Terremotos U.T. Soldados
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Alayza is nu in balbezit. Alayza passt de bal met de wreef. Paredes probeert de bal aan de voet te houden. Montalván bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalván schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Alayza rent richting de bal. Alayza passt de bal in één keer door. Montalván rent richting de bal. Montalván schiet op doel. Padilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Terremotos - U.T. Soldados 0:1

15e minuut.
Cáceda geeft een hoge lob. Cano rent richting de bal. Alayza verovert de bal door een tackle van achteren. Montalván rent richting de bal. Montalván haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Carbajal de bal. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Terremotos 53%, U.T. Soldados 47%.
Nacional Terremotos - U.T. Soldados 0:1

49e minuut.
Bazán geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacional Terremotos - U.T. Soldados 1:1

52e minuut.
Diez Canseco kopt de bal weg. Alayza rent richting de bal. Alayza passt de bal in één keer door. Montalván is nu in balbezit. Montalván schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Varela met een sublieme pass. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa geeft een hoge lob. Montalván bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalván schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cortés is nu in balbezit. Cortés passt de bal zonder na te denken. Barrueto is nu in balbezit. Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Farro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado passt de bal in één keer door. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Montalván onderschept slim de pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalván verovert de bal door een tackle van achteren. Montalván schiet op doel. Padilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Terremotos 60%, U.T. Soldados 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nacional Terremotos - U.T. Soldados 1:1