Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magníficos Zorros Extremo Soles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumpitaz verovert de bal door een tackle van achteren. Liberti is nu in balbezit. Liberti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Agurto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Miyasaki is nu in balbezit. Miyasaki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cassaretto de bal onder controle te krijgen. Arnao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cassaretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyasaki rent richting de bal. Miyasaki schiet op doel. Arnao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Zorros - Extremo Soles 1:0

10e minuut.
Liberti is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez passt de bal in één keer door. Talavera is nu in balbezit. Cépeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cépeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberti speelt de bal door. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda haalt uit met een fantastische trap. Morán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardozo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magníficos Zorros - Extremo Soles 1:1

38e minuut.
Agurto bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberti is nu in balbezit. Liberti probeert naar een medespeler te passen. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Martínez controleert de bal met de borst. Cassaretto rent richting de bal. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez schiet op doel. Arnao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Zorros 52%, Extremo Soles 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magníficos Zorros - Extremo Soles 1:1

46e minuut.
Martínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marsano komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Morán onderschept slim de pass. Morán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raffo met de inworp. Liberti geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Zorros - Extremo Soles 1:2

61e minuut.
Tuesta geeft een lange en hoge pass. Daar is Tempone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyasaki is nu in balbezit. Miyasaki haalt uit met een fantastische trap. Arnao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magníficos Zorros - Extremo Soles 2:2

65e minuut.
Tuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuesta passt de bal zonder na te denken. Cépeda rent richting de bal. Cépeda draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Zorros - Extremo Soles 2:3

82e minuut.
Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo met een sublieme pass. Morán rent richting de bal. Cépeda onderschept slim de pass. Cépeda schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Marsano probeert naar een medespeler te passen. Agurto is nu in balbezit. Agurto passt de bal zonder na te denken. Cépeda rent richting de bal. Cépeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Chumpitaz probeert naar een medespeler te passen. Agurto probeert de bal aan de voet te houden. Salgado rent richting de bal. Miyasaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyasaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Zorros 44%, Extremo Soles 56%.
Magníficos Zorros - Extremo Soles 2:3