Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Fallen Extremo Soles
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Agurto geeft een lange en hoge pass. Barrena geeft de bal voor. Raffo kopt de bal weg. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - Extremo Soles 0:1

7e minuut.
Pizarro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Campo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liberti rent richting de bal. Liberti geeft de bal voor. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - Extremo Soles 0:2

13e minuut.
Lamas met een sublieme pass. Ramírez is nu in balbezit. Cassaretto is nu in balbezit. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Martínez met een sublieme pass. Liberti rent richting de bal. Liberti speelt de bal door. Cépeda rent richting de bal. Cépeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Liberti is nu in balbezit. Liberti passt de bal in één keer door. Cépeda is nu in balbezit. Cépeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fallen 62%, Extremo Soles 38%.
The Fallen - Extremo Soles 0:2

48e minuut.
Cortés is nu in balbezit. Zárate onderschept slim de pass. Zárate speelt de bal door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - Extremo Soles 1:2

56e minuut.
Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto met een sublieme pass. Cépeda rent richting de bal. Cépeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - Extremo Soles 1:3

85e minuut.
Liberti passt de bal met de wreef. del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Campo speelt de bal door. Cépeda rent richting de bal. Cépeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Agurto verovert de bal door een tackle van achteren. Agurto probeert naar een medespeler te passen. Cépeda heeft problemen om de bal te vangen. Cépeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fallen 64%, Extremo Soles 36%.
The Fallen - Extremo Soles 1:3