Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBC Cruzados Nueva Era CF
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Altamirano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morán krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ganoza de bal onder controle te krijgen. Osorio met een sublieme pass. Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... Farro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Altamirano is nu in balbezit. Altamirano geeft een hoge lob. Diez heeft problemen om de bal te vangen. Ganoza rent richting de bal. Ganoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Cruzados - Nueva Era CF 1:0

15e minuut.
Farfán speelt de bal door. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio begaat een overtreding. Osorio krijgt een gele kaart. del Prado raakt geblesseerd tijdens het duel. Farfán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Diez is nu in balbezit. Ganoza onderschept slim de pass. Ganoza met een sublieme pass. Vegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Cruzados - Nueva Era CF 2:0

35e minuut.
Farfán rent richting de bal. Farfán passt de bal zonder na te denken. Ganoza rent richting de bal. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. del Prado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Farfán met een snelle inworp. Altamirano geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. del Prado rent richting de bal. del Prado draait met de bal, schiet en ... Vegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Cruzados - Nueva Era CF 3:0

37e minuut.
Ganoza passt de bal in één keer door. Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arias. Arias krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Cruzados 31%, Nueva Era CF 69%.
FBC Cruzados - Nueva Era CF 3:0

48e minuut.
del Prado draait met de bal, schiet en ... Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een hoge lob. del Prado rent richting de bal. del Prado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Arias de bal. Grau probeert naar een medespeler te passen. del Prado is nu in balbezit. Valverde onderschept slim de pass. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Barrientos geeft de bal voor. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal zonder na te denken. del Prado is nu in balbezit. del Prado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Cruzados 41%, Nueva Era CF 59%.
FBC Cruzados - Nueva Era CF 3:0