Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jugadores de barrio AMERICAN EMPIRE
433 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Arriola rent richting de bal. Ganoza verovert de bal door een tackle van achteren. Ganoza probeert naar een medespeler te passen. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Arriola geeft een hoge lob. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes is nu in balbezit. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos verovert de bal door een tackle van achteren. Gallegos speelt de bal door. Ganoza is nu in balbezit. Ganoza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Cueto rent richting de bal. Cueto geeft een lange en hoge pass. Agurto kopt de bal weg. Gallegos rent richting de bal. Gallegos schiet op doel. Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jugadores de barrio - AMERICAN EMPIRE 0:1

38e minuut.
Saravia met een harde bal richting middenveld. Fiestas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen. Ganoza is nu in balbezit. Ganoza draait met de bal, schiet en ... Saravia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadores de barrio 54%, AMERICAN EMPIRE 46%.
Jugadores de barrio - AMERICAN EMPIRE 0:1

66e minuut.
Inworp. Vargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganoza rent richting de bal. Ganoza geeft een lange en hoge pass. Gallegos springt en kopt de bal. Saravia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Varela passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Magallanes de bal. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Varela is nu in balbezit. Varela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Fiestas is nu in balbezit. Fiestas met een sublieme pass. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jugadores de barrio - AMERICAN EMPIRE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadores de barrio 60%, AMERICAN EMPIRE 40%.
Jugadores de barrio - AMERICAN EMPIRE 0:2