Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magníficos Zorros The Fallen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Chumpitaz met een sublieme pass. Ávalos is nu in balbezit. Ávalos passt de bal zonder na te denken. Miyasaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyasaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Zorros - The Fallen 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Zárate de bal. Zárate passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Lamas verovert de bal door een tackle van achteren. Lamas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Orlandini rent richting de bal. Orlandini geeft een hoge lob. Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamas rent richting de bal. Lamas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Zavala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Zorros 56%, The Fallen 44%.
Magníficos Zorros - The Fallen 1:0

49e minuut.
Chávez probeert de bal met de borst te controleren. Chumpitaz geeft een hoge lob. Miyasaki is nu in balbezit. Miyasaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Tuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Tuesta probeert naar een medespeler te passen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Lamas begaat een overtreding. Chávez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chávez met een snel genomen vrije trap. Miyasaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyasaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Zorros - The Fallen 2:0

70e minuut.
Zárate passt de bal zonder na te denken. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Lamas rent richting de bal. Lamas haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Zorros - The Fallen 2:1

79e minuut.
Gavilán geeft een hoge lob. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez speelt de bal door. Miyasaki rent richting de bal. Miyasaki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Zorros 45%, The Fallen 55%.
Magníficos Zorros - The Fallen 2:1