Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jugadores de barrio FBC Cruzados
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


28e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias probeert naar een medespeler te passen. Olazabal met een sublieme pass. Ganoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Ganoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganoza met een sublieme pass. del Prado is nu in balbezit. del Prado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Arévalo de bal. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo speelt de bal door. Arias met een sublieme pass. Farfán geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadores de barrio 61%, FBC Cruzados 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jugadores de barrio - FBC Cruzados 0:0

55e minuut.
Ganoza rent richting de bal. Ganoza geeft een hoge lob. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano rent richting de bal. Altamirano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert León de bal onder controle te krijgen. Farfán is nu in balbezit. Farfán passt de bal zonder na te denken. Altamirano rent richting de bal. Altamirano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Klungelig pakt Zubiate de bal. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano met een sublieme pass. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. del Prado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez passt de bal in één keer door. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadores de barrio 71%, FBC Cruzados 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jugadores de barrio - FBC Cruzados 0:0