Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMERICAN EMPIRE UE Flechas
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Fiestas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiestas passt de bal zonder na te denken. Valenzuela rent richting de bal. Melgar is nu in balbezit. Melgar schiet op doel. Farfán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Vargas speelt de bal door. Ganoza rent richting de bal. Ganoza passt de bal in één keer door. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AMERICAN EMPIRE - UE Flechas 1:0

22e minuut.
Melgar passt de bal met de wreef. Arias rent richting de bal. Valenzuela maakt een afschuwelijke overtreding. Valenzuela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMERICAN EMPIRE 62%, UE Flechas 38%.
AMERICAN EMPIRE - UE Flechas 1:0

56e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar met een sublieme pass. Terry rent richting de bal. Terry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Agurto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Solar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap. Farfán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Arresti geeft de bal voor. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza passt de bal zonder na te denken. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMERICAN EMPIRE 50%, UE Flechas 50%.
AMERICAN EMPIRE - UE Flechas 1:0