Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Fallen C.P. Toros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Orlandini is nu in balbezit. Dávila onderschept slim de pass. Dávila speelt de bal door. Carrasco rent richting de bal. Carrasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pizarro geeft de bal voor. Lamas heeft problemen om de bal te vangen. Echegaray rent richting de bal. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lamas verovert de bal door een tackle van achteren. Lamas geeft de bal voor. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ... Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zavala rent richting de bal. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pizarro geeft de bal voor. Inworp. Benites zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alva rent richting de bal. Alva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vellido rent richting de bal. Vellido geeft een hoge lob. Barrera kopt de bal weg. Benites heeft problemen om de bal te vangen. Benites geeft een hoge lob. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Morales met een sublieme pass. Benites is nu in balbezit. Benites passt de bal met de wreef. Alva is nu in balbezit. Alva schiet op doel. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fallen 62%, C.P. Toros 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Fallen - C.P. Toros 0:0

55e minuut.
Alva heeft problemen om de bal te vangen. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dávila. Dávila krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Orlandini heeft problemen om de bal te vangen. Vela speelt de bal door. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Morales passt de bal zonder na te denken. Alva met een sublieme pass. Vellido is nu in balbezit. Benites onderschept slim de pass. Benites geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Carrasco springt en kopt de bal. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carrasco rent richting de bal. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - C.P. Toros 0:1

80e minuut.
Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Vela is nu in balbezit. Vela passt de bal zonder na te denken. Dávila is nu in balbezit. Dávila geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Morales de bal. Barrera speelt de bal door. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fallen 55%, C.P. Toros 45%.
The Fallen - C.P. Toros 0:1