Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE Flechas Jugadores de barrio
Normal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Arresti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cueto met een snelle inworp. Zubiate geeft een hoge lob. Magallanes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sánchez Concha met een sublieme pass. del Campo is nu in balbezit. del Campo geeft een lange en hoge pass. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Varela passt de bal in één keer door. Espinosa rent richting de bal. Espinosa speelt de bal door. Magallanes rent richting de bal. Magallanes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Cruzado trapt de bal weg. Arias met een sublieme pass. Terry is nu in balbezit. Terry schiet op doel. Saravia bokst de bal weg.

41e minuut.
Melgar met een sublieme pass. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo is nu in balbezit. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Flechas - Jugadores de barrio 1:0

42e minuut.
Magallanes probeert naar een medespeler te passen. Terry is nu in balbezit. Terry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Flechas 42%, Jugadores de barrio 58%.
UE Flechas - Jugadores de barrio 1:0

54e minuut.
del Campo speelt de bal door. Alayza rent richting de bal. Alayza passt de bal met de wreef. Terry rent richting de bal. Terry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Flechas - Jugadores de barrio 2:0

64e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arresti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espinosa. Espinosa krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Arresti speelt de bal door. Melgar rent richting de bal. Melgar passt de bal in één keer door. Terry rent richting de bal. Terry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Flechas 29%, Jugadores de barrio 71%.
UE Flechas - Jugadores de barrio 2:0