Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.P. Toros Nacional Terremotos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Sánchez met een snelle inworp. Benites heeft problemen om de bal te vangen. Benites probeert naar een medespeler te passen. Carrasco rent richting de bal. Carrasco draait met de bal, schiet en ... Padilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Dávila onderschept slim de pass. Machado is nu in balbezit. Alva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alva krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Alva onderschept slim de pass. Alva passt de bal in één keer door. Traverso rent richting de bal. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.P. Toros - Nacional Terremotos 1:0

32e minuut.
Duarte met een harde bal richting middenveld. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.P. Toros - Nacional Terremotos 2:0

34e minuut.
Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites geeft een lange en hoge pass. Alva kopt de bal weg. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.P. Toros - Nacional Terremotos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.P. Toros 35%, Nacional Terremotos 65%.
C.P. Toros - Nacional Terremotos 3:0

56e minuut.
Alva passt de bal in één keer door. Barrera is nu in balbezit. Barrera met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrasco de bal. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cano is nu in balbezit. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Salmón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Alva zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Paredes geeft een hoge lob. Cuba kopt de bal weg. Klungelig pakt Sánchez de bal. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Benites geeft de bal voor. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco haalt uit met een fantastische trap. Padilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.P. Toros - Nacional Terremotos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.P. Toros 48%, Nacional Terremotos 52%.
C.P. Toros - Nacional Terremotos 4:0