Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Fallen FBC Cruzados
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Nuńez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias onderschept slim de pass. Arias probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Pérez de bal. Vellido met een sublieme pass. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arias speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez speelt de bal door. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. del Prado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lamas passt de bal zonder na te denken. Arias is nu in balbezit. Nuńez onderschept slim de pass. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Farro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fallen 39%, FBC Cruzados 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Fallen - FBC Cruzados 0:0

54e minuut.
León met een sublieme pass. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas passt de bal zonder na te denken. Nuńez rent richting de bal. Nuńez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zárate passt de bal zonder na te denken. Ganoza rent richting de bal. Ganoza speelt de bal door. del Prado rent richting de bal. del Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Fallen - FBC Cruzados 0:1

74e minuut.
Orlandini rent richting de bal. Ganoza onderschept slim de pass. del Prado is nu in balbezit. del Prado schiet op doel. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias passt de bal in één keer door. Vellido is nu in balbezit. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt del Prado de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Farfán speelt de bal door. Ganoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganoza speelt de bal door. del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. del Prado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Orlandini is nu in balbezit. Lamas rent richting de bal. Lamas passt de bal zonder na te denken. Nuńez heeft problemen om de bal te vangen. Nuńez haalt uit met een fantastische trap. Farro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fallen 50%, FBC Cruzados 50%.
The Fallen - FBC Cruzados 0:1