Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE Flechas Misteriosos Colibries
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
average Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
del Campo passt de bal in één keer door. Terry is nu in balbezit. del Águila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. del Águila krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Escalante geeft een lange en hoge pass. Inworp. de la Flor met een snelle inworp. Melgar rent richting de bal. Melgar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cépeda speelt de bal door. Graña is nu in balbezit. Alayza onderschept slim de pass. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. del Solar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beltrán is nu in balbezit. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
del Águila rent richting de bal. del Águila passt de bal met de wreef. Cruzado is nu in balbezit. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Barrera de bal onder controle te krijgen. Graña bereikt de bal nog maar net als eerste. Graña schiet op doel. Salcedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Flechas - Misteriosos Colibries 0:1

37e minuut.
de la Flor geeft een hoge lob. Abad heeft problemen om de bal te vangen. del Solar is nu in balbezit. del Solar haalt uit met een fantastische trap. Abad probeert de bal aan de voet te houden. Barrionuevo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UE Flechas - Misteriosos Colibries 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Flechas 37%, Misteriosos Colibries 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UE Flechas - Misteriosos Colibries 1:1

66e minuut.
Alayza is nu in balbezit. Graña verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar begaat een overtreding. Melgar krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Klungelig pakt de la Flor de bal. de la Flor met een sublieme pass. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
del Águila is nu in balbezit. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar passt de bal zonder na te denken. Terry is nu in balbezit. Terry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Flechas 26%, Misteriosos Colibries 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UE Flechas - Misteriosos Colibries 1:1