Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melancólicos Bastardos Chocolate FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari speelt de bal door. del Bosque rent richting de bal. Bellido verovert de bal door een tackle van achteren. Bellido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Prieto kopt de bal weg. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Dávila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Bastardos - Chocolate FC 0:1

17e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Ferrari rent richting de bal. Prieto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prieto krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Camino de bal. Bellido rent richting de bal. Bellido draait met de bal, schiet en ... Irivarren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melancólicos Bastardos - Chocolate FC 1:1

19e minuut.
Cachay geeft de bal voor. Gallegos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivasplata. Rivasplata krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez is nu in balbezit. Torres rent richting de bal. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Enríquez kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado passt de bal zonder na te denken. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Bastardos - Chocolate FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Bastardos 54%, Chocolate FC 46%.
Melancólicos Bastardos - Chocolate FC 1:2

50e minuut.
Salgado speelt de bal door. Enríquez is nu in balbezit. Valladares rent richting de bal. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra passt de bal in één keer door. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Irivarren bokst de bal weg.

80e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez rent richting de bal. Guerra onderschept slim de pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rubio passt de bal zonder na te denken. Bellido rent richting de bal. Bellido schiet op doel. Camino probeert de bal aan de voet te houden. Irivarren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melancólicos Bastardos - Chocolate FC 2:2

85e minuut.
Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio is nu in balbezit. Rubio met een sublieme pass. Bellido is nu in balbezit. Bellido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Bastardos - Chocolate FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Bastardos 54%, Chocolate FC 46%.
Melancólicos Bastardos - Chocolate FC 3:2