Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comando Vacas Estudiantes Cocodrilos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Segura rent richting de bal. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Concha met een sublieme pass. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Segura met een sublieme pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comando Vacas - Estudiantes Cocodrilos 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft de bal voor. Vizcarra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Comando Vacas - Estudiantes Cocodrilos 1:1

34e minuut.
Inworp. Masías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Concha speelt de bal door. Segura is nu in balbezit. Segura geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comando Vacas 57%, Estudiantes Cocodrilos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comando Vacas - Estudiantes Cocodrilos 1:1

47e minuut.
Viza trapt de bal weg van het doel. Rosas rent richting de bal. Rosas speelt de bal door. Montoya is nu in balbezit. Montoya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Concha passt de bal met de wreef. Daar is Barzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarra begaat een overtreding. Vizcarra krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Barzola met een sublieme pass. Piedra rent richting de bal. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comando Vacas 41%, Estudiantes Cocodrilos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comando Vacas - Estudiantes Cocodrilos 1:1