Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes Cocodrilos Magníficos Cohetes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Segura onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cartel. Cartel krijgt een gele kaart. Segura raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosas wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Barzola speelt de bal door. Piedra is nu in balbezit. Piedra met een sublieme pass. Montoya rent richting de bal. Montoya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Barzola probeert naar een medespeler te passen. Segura rent richting de bal. Segura passt de bal in één keer door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ... Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Cocodrilos - Magníficos Cohetes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Cocodrilos 37%, Magníficos Cohetes 63%.
Estudiantes Cocodrilos - Magníficos Cohetes 1:0

47e minuut.
Clavijo met een sublieme pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira met een sublieme pass. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Segura haalt uit met een fantastische trap. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Diez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosas kan de bal niet met de borst controleren. Rosas passt de bal in één keer door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Cocodrilos - Magníficos Cohetes 2:0

56e minuut.
Mesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barzola de bal. de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra draait met de bal, schiet en ... Marsano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Barzola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cartel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira passt de bal zonder na te denken. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. de la Piedra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira onderschept slim de pass. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Páramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Páramo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas rent richting de bal. Indacochea rent richting de bal. Segura rent richting de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. de la Piedra rent richting de bal. Barzola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Piedra raakt geblesseerd tijdens het duel. Pereira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Cocodrilos 58%, Magníficos Cohetes 42%.
Estudiantes Cocodrilos - Magníficos Cohetes 2:0