Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comando Vacas Misteriosos Caballos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Vizcarra is nu in balbezit. Calderón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiménez. Calderón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calderón komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Quispe geeft een hoge lob. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao passt de bal zonder na te denken. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Comando Vacas - Misteriosos Caballos 0:1

37e minuut.
Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce de León verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce de León speelt de bal door. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap. Tempone bokst de bal weg.

39e minuut.
Concha kopt de bal weg. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao passt de bal zonder na te denken. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comando Vacas 49%, Misteriosos Caballos 51%.
Comando Vacas - Misteriosos Caballos 0:1

56e minuut.
Parra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiménez is nu in balbezit. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Tempone bokst de bal weg.

66e minuut.
Klungelig pakt Lazarte de bal. Peredo rent richting de bal. Peredo passt de bal zonder na te denken. Lazarte rent richting de bal. Lazarte schiet op doel. Viza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bello passt de bal zonder na te denken. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal zonder na te denken. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Comando Vacas - Misteriosos Caballos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comando Vacas 36%, Misteriosos Caballos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comando Vacas - Misteriosos Caballos 1:1