Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.N. Cerdos Real Vacas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce passt de bal met de wreef. Tello rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mazzini probeert de bal aan de voet te houden. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas passt de bal zonder na te denken. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.N. Cerdos - Real Vacas 1:0

14e minuut.
Tinoco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cardozo komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Amat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle schiet op doel. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas speelt de bal door. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Peredo kopt de bal weg. Casas heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini rent richting de bal. Peredo onderschept slim de pass. Peredo draait met de bal, schiet en ... Vallesteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
La Torre speelt de bal door. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle passt de bal in één keer door. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.N. Cerdos 49%, Real Vacas 51%.
C.N. Cerdos - Real Vacas 1:0

49e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiestas verovert de bal door een tackle van achteren. Fiestas probeert naar een medespeler te passen. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Vallesteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Espinosa kopt de bal weg. Peredo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bellido rent richting de bal. Peredo onderschept slim de pass. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Peredo de bal. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft de bal voor. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.N. Cerdos - Real Vacas 1:1

77e minuut.
Mazzini onderschept slim de pass. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle passt de bal in één keer door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yamashiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
del Valle kopt de bal weg. Klungelig pakt Casas de bal. Bellido rent richting de bal. Casas is nu in balbezit. Casas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.N. Cerdos 52%, Real Vacas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.N. Cerdos - Real Vacas 1:1