Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sassone F.C Magníficos Cohetes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Muchotrigo passt de bal in één keer door. Falcón speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Leguía onderschept slim de pass. Leguía haalt uit met een fantastische trap. Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Muchotrigo rent richting de bal. Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo is nu in balbezit. Leguía rent richting de bal. Leguía haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Armas kopt de bal weg. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano geeft een hoge lob. Gaviria kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Muchotrigo rent richting de bal. Muchotrigo passt de bal zonder na te denken. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía verovert de bal door een tackle van achteren. Leguía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sassone F.C - Magníficos Cohetes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sassone F.C 38%, Magníficos Cohetes 62%.
Sassone F.C - Magníficos Cohetes 1:0

51e minuut.
Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza passt de bal in één keer door. Leguía rent richting de bal. Leguía schiet op doel. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Barraza is nu in balbezit. Barraza probeert naar een medespeler te passen. Leguía is nu in balbezit. Klungelig pakt Muchotrigo de bal. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Álvarez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Álvarez kan niet meer verder spelen. Segura komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Barraza probeert de bal aan de voet te houden. Muchotrigo rent richting de bal. Muchotrigo passt de bal zonder na te denken. Leguía rent richting de bal. Leguía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Muchotrigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segura begaat een overtreding. Muchotrigo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Armas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft de bal voor. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sassone F.C 44%, Magníficos Cohetes 56%.
Sassone F.C - Magníficos Cohetes 1:0