Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Vacas Comando Vacas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villanueva de bal. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Macchiavello rent richting de bal. Ponce de León verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce de León speelt de bal door. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra schiet op doel. Vallesteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bellido is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vacas - Comando Vacas 0:1

18e minuut.
del Valle passt de bal in één keer door. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Valle is nu in balbezit. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel. Vallesteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bello met een sublieme pass. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón schiet op doel. Vallesteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Prieto geeft de bal voor. Concha kopt de bal weg. Klungelig pakt Bellido de bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Bello onderschept slim de pass. Bello speelt de bal door. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ... Vallesteros bokst de bal weg.

38e minuut.
Concha met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal met de wreef. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vacas - Comando Vacas 0:2

45e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón passt de bal met de wreef. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vacas 64%, Comando Vacas 36%.
Real Vacas - Comando Vacas 0:2

49e minuut.
Arce is nu in balbezit. Arce geeft de bal voor. Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Concha onderschept slim de pass. Cardozo onderschept slim de pass. Bello rent richting de bal. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Amat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Valle rent richting de bal. del Valle geeft een hoge lob. Rodríguez kopt de bal weg. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Concha passt de bal in één keer door. Valencia is nu in balbezit. Torres probeert naar een medespeler te passen. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bello onderschept slim de pass. Bello speelt de bal door. Calderón rent richting de bal. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello geeft een lange en hoge pass. del Valle kopt de bal weg. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Viza met een harde bal richting middenveld. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bello speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vacas - Comando Vacas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vacas 55%, Comando Vacas 45%.
Real Vacas - Comando Vacas 0:3