Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magníficos Cohetes Tristes Cervezas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Páramo rent richting de bal. Molina rent richting de bal. Páramo onderschept slim de pass. Páramo schiet op doel. Zevallos probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mesta neemt de hoekschop. Pereira is nu in balbezit. de la Piedra rent richting de bal. Daar is Páramo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páramo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Olivos verovert de bal door een tackle van achteren. Olivos passt de bal in één keer door. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rosado kopt de bal weg. Páramo is nu in balbezit. Páramo passt de bal zonder na te denken. de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Zevallos heeft problemen om de bal te vangen. de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap. Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Cohetes - Tristes Cervezas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Cohetes 31%, Tristes Cervezas 69%.
Magníficos Cohetes - Tristes Cervezas 1:0

65e minuut.
Torres is nu in balbezit. Tamashiro rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Tamashiro is nu in balbezit. Tamashiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Barreto geeft de bal voor. Inworp. Bolognesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Cohetes - Tristes Cervezas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Cohetes 44%, Tristes Cervezas 56%.
Magníficos Cohetes - Tristes Cervezas 2:0