Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes Cocodrilos Eternos Estrellas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Piedra met de inworp. Segura rent richting de bal. Segura draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Montoya de bal. Montoya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Cocodrilos - Eternos Estrellas 1:0

7e minuut.
Montenegro met een snelle inworp. Valle controleert de bal met de borst. Indacochea rent richting de bal. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Diez probeert naar een medespeler te passen. Valle is nu in balbezit. Valle geeft een lange en hoge pass. Castañeda maakt een snoekduik en kopt de bal. Marsano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Barzola rent richting de bal. Santa Cruz met een sublieme pass. Montoya kan de bal niet met de borst controleren. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Concha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Cocodrilos - Eternos Estrellas 2:0

39e minuut.
Valle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castañeda de bal. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez rent richting de bal. Diez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Cocodrilos 63%, Eternos Estrellas 37%.
Estudiantes Cocodrilos - Eternos Estrellas 2:0

58e minuut.
Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Valle geeft een lange en hoge pass. Marsano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Balarezo probeert de bal aan de voet te houden. Zárate geeft een hoge lob. Daar is Masías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Marsano met een harde bal richting middenveld. Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montenegro krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Indacochea passt de bal in één keer door. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal met de wreef. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Balarezo geeft een hoge lob. Masías is nu in balbezit. Masías met een sublieme pass. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Balarezo geeft een hoge lob. Farfán is nu in balbezit. Montoya onderschept slim de pass. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Concha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Cocodrilos - Eternos Estrellas 3:0

88e minuut.
Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas begaat een overtreding. Vargas krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masías is nu in balbezit. Masías geeft een hoge lob. Piedra kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Cocodrilos 44%, Eternos Estrellas 56%.
Estudiantes Cocodrilos - Eternos Estrellas 3:0