Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.N. Cerdos Sassone F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Inworp. Gaviria met de inworp. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo passt de bal zonder na te denken. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
C.N. Cerdos - Sassone F.C 0:1

20e minuut.
Falcón met de inworp. Barraza is nu in balbezit. Barraza speelt de bal door. Meza is nu in balbezit. Meza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Alfaro met een snelle inworp. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada geeft een lange en hoge pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peredo rent richting de bal. Peredo haalt uit met een fantastische trap. Yáñez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Monteagudo de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.N. Cerdos - Sassone F.C 1:1

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaviria met een snelle inworp. Fiestas onderschept slim de pass. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.N. Cerdos 61%, Sassone F.C 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.N. Cerdos - Sassone F.C 1:1

60e minuut.
Cabrejos geeft de bal voor. Tello geeft de bal voor. Monteagudo probeert de bal aan de voet te houden. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza schiet op doel. Rebolledo probeert de bal aan de voet te houden. Muchotrigo is nu in balbezit. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yamashiro trapt de bal weg van het doel. Barraza is nu in balbezit. Barraza passt de bal in één keer door. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.N. Cerdos - Sassone F.C 1:2

75e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een hoge lob. Alfaro probeert de bal aan de voet te houden. Muchotrigo rent richting de bal. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.N. Cerdos - Sassone F.C 1:3

90e minuut.
La Torre rent richting de bal. Muchotrigo onderschept slim de pass. Muchotrigo met een sublieme pass. Meza is nu in balbezit. Meza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.N. Cerdos 54%, Sassone F.C 46%.
C.N. Cerdos - Sassone F.C 1:3