Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misteriosos Caballos Real Vacas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnao. Arnao krijgt een gele kaart. del Valle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazzini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amat met een snelle inworp. del Valle rent richting de bal. del Valle geeft een hoge lob. Tinoco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misteriosos Caballos - Real Vacas 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazzini rent richting de bal. Peredo verovert de bal door een tackle van achteren. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misteriosos Caballos - Real Vacas 1:1

25e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Arnao is nu in balbezit. Arnao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Misteriosos Caballos - Real Vacas 2:1

27e minuut.
Macchiavello geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calvo met de inworp. Peredo rent richting de bal. Peredo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vallesteros trapt de bal weg. Mazzini kopt de bal weg. del Valle speelt de bal door. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
del Valle rent richting de bal. Arnao onderschept slim de pass. Arnao met een sublieme pass. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Arnao met een sublieme pass. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Macchiavello begaat een overtreding. Calvo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calvo met een snel genomen vrije trap. Vallesteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misteriosos Caballos 44%, Real Vacas 56%.
Misteriosos Caballos - Real Vacas 2:1

47e minuut.
Cardozo passt de bal in één keer door. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino probeert naar een medespeler te passen. Peredo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Misteriosos Caballos - Real Vacas 3:1

52e minuut.
Amat speelt de bal door. del Valle heeft problemen om de bal te vangen. del Valle met een sublieme pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Valle Riestra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. del Valle springt en kopt de bal. Valle Riestra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misteriosos Caballos - Real Vacas 3:2

60e minuut.
Amat geeft een lange en hoge pass. del Valle is nu in balbezit. del Valle haalt uit met een fantastische trap. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misteriosos Caballos - Real Vacas 3:3

61e minuut.
Peredo geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara passt de bal zonder na te denken. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peredo rent richting de bal. Peredo passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Misteriosos Caballos - Real Vacas 4:3

76e minuut.
Amat is nu in balbezit. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra met een sublieme pass. Camino is nu in balbezit. Camino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Vallesteros trapt de bal weg. Jiménez kopt de bal weg. Klungelig pakt Bellido de bal. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misteriosos Caballos - Real Vacas 5:3

88e minuut.
Rojas geeft de bal voor. Inworp. Macchiavello met een snelle inworp. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misteriosos Caballos 52%, Real Vacas 48%.
Misteriosos Caballos - Real Vacas 5:3