Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espectaculares Ratas Locos Martillos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. de la Torre speelt de bal door. Arnao is nu in balbezit. Arnao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Espectaculares Ratas - Locos Martillos 0:1

24e minuut.
Echegaray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt de la Torre de bal. Alba rent richting de bal. de la Torre onderschept slim de pass. de la Torre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre haalt uit met een fantastische trap. Echegaray kopt de bal weg. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rosell speelt de bal door. Benites rent richting de bal. Alba probeert naar een medespeler te passen. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espectaculares Ratas 46%, Locos Martillos 54%.
Espectaculares Ratas - Locos Martillos 0:1

69e minuut.
Falconí geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echegaray met de inworp. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre schiet op doel. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pizarro passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez speelt de bal door. Barrueto is nu in balbezit. Barrueto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espectaculares Ratas 50%, Locos Martillos 50%.
Espectaculares Ratas - Locos Martillos 0:1