Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invasión Galaxias FBC Tuzos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mulanovich geeft de bal voor. Inworp. Cervantes met een snelle inworp. Benítez rent richting de bal. Benítez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Gavilán de bal. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios is nu in balbezit. Gavilán verovert de bal door een tackle van achteren. Gavilán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúńiga verovert de bal door een tackle van achteren. Barrueto begaat een overtreding. Barrueto krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Landauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Landauro passt de bal zonder na te denken. Gavilán is nu in balbezit. Gavilán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bolaños passt de bal met de wreef. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán verovert de bal door een tackle van achteren. Gavilán schiet op doel. Vidalón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mulanovich is nu in balbezit. Mulanovich passt de bal met de wreef. Barrueto rent richting de bal. Barrueto schiet op doel. Montalván probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibáñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invasión Galaxias 47%, FBC Tuzos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Invasión Galaxias - FBC Tuzos 0:0

53e minuut.
Gavilán haalt uit met een fantastische trap. Vidalón probeert naar een medespeler te passen. Lima kopt de bal weg. Gavilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Bolaños passt de bal met de wreef. Gavilán is nu in balbezit. Met opzet legt Vivanco zijn tegenspeler op de grond. Vivanco krijgt een gele kaart. Gavilán raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolaños komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Cipriani de bal. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invasión Galaxias 49%, FBC Tuzos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Invasión Galaxias - FBC Tuzos 0:0