Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magníficos Jaguares Secretos Lunas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Ulloa probeert naar een medespeler te passen. Labarthe kopt de bal weg. Klungelig pakt Farro de bal. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Báez met de inworp. Clavijo rent richting de bal. Clavijo passt de bal in één keer door. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo draait met de bal, schiet en ... del Bosque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Revoredo rent richting de bal. Sánchez Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo onderschept slim de pass. Revoredo schiet op doel. del Bosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Jaguares - Secretos Lunas 0:1

27e minuut.
Almeida is nu in balbezit. Santisteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santisteban passt de bal met de wreef. Farro rent richting de bal. Farro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Farro bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Jaguares 38%, Secretos Lunas 62%.
Magníficos Jaguares - Secretos Lunas 0:1

50e minuut.
Montalván met de inworp. Rosado rent richting de bal. Rosado geeft de bal voor. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban met een sublieme pass. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Beingolea de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Garcés onderschept slim de pass. Garcés geeft de bal voor. Torres kopt de bal weg. Farro rent richting de bal. Farro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Santisteban probeert naar een medespeler te passen. Almeida is nu in balbezit. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Montalván onderschept slim de pass. Rosado speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Jaguares 42%, Secretos Lunas 58%.
Magníficos Jaguares - Secretos Lunas 0:1