Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espectaculares Ratas Deshonradas Vacas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen matig


15e minuut.
Alba speelt de bal door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft een hoge lob. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Durand trapt de bal weg van het doel. Alba kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ciurlizza de bal onder controle te krijgen. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Falconí speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espectaculares Ratas 63%, Deshonradas Vacas 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Espectaculares Ratas - Deshonradas Vacas 0:0

64e minuut.
Figueroa rent richting de bal. del Bosque onderschept slim de pass. Vela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vela krijgt een gele kaart. del Bosque raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciurlizza met een snel genomen vrije trap. Zulueta kopt de bal weg. Granda rent richting de bal. Granda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello geeft een hoge lob. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft de bal voor. Porras heeft problemen om de bal te vangen. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Diez de bal. Durand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espectaculares Ratas 54%, Deshonradas Vacas 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Espectaculares Ratas - Deshonradas Vacas 0:0