Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Cementeros Rápidos Coyotes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Alegría geeft de bal voor. Parra is nu in balbezit. Parra schiet op doel. Incháustegui rent richting de bal. Incháustegui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría onderschept slim de pass. Alegría met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Barrón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sándiga met de inworp. Cachay is nu in balbezit. Cachay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Quinteros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leguía. Leguía krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sándiga kopt de bal weg. Quinteros probeert de bal aan de voet te houden. Cachay rent richting de bal. Cachay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay verovert de bal door een tackle van achteren. Cachay passt de bal in één keer door. Carrasco rent richting de bal. Carrasco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Cementeros 46%, Rápidos Coyotes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Cementeros - Rápidos Coyotes 0:0

49e minuut.
de la Riva Agüero geeft een lange en hoge pass. Incháustegui is nu in balbezit. Macchiavello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Macchiavello krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Macchiavello met een snelle inworp. Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía passt de bal zonder na te denken. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrasco. Carrasco krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Huamán met een sublieme pass. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello geeft een hoge lob. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Quinteros is nu in balbezit. Quinteros passt de bal zonder na te denken. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco draait met de bal, schiet en ... Robles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Cementeros 56%, Rápidos Coyotes 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Cementeros - Rápidos Coyotes 0:0