Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magníficos Jaguares Rápidos Coyotes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Farro onderschept slim de pass. Farro passt de bal zonder na te denken. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Sánchez Concha heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Concha geeft een hoge lob. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros geeft een lange en hoge pass. Daar is Miró Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Rosado met een snelle inworp. Farro is nu in balbezit. Farro geeft een lange en hoge pass. Torres rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magníficos Jaguares - Rápidos Coyotes 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Alegría de bal. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada met een sublieme pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quesada is nu in balbezit. Farro onderschept slim de pass. Farro haalt uit met een fantastische trap. Robles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Quinteros rent richting de bal. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada met een sublieme pass. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Parra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Jaguares 57%, Rápidos Coyotes 43%.
Magníficos Jaguares - Rápidos Coyotes 1:0

52e minuut.
Torres haalt uit met een fantastische trap. Flores kopt de bal weg. Klungelig pakt Quesada de bal. Farro rent richting de bal. Farro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Farro rent richting de bal. Farro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Garcés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farro is nu in balbezit. Quesada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farro raakt geblesseerd tijdens het duel. Farro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Flores kopt de bal weg. Farro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrón. Barrón krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Quesada rent richting de bal. Santisteban verovert de bal door een tackle van achteren. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Santisteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santisteban met een sublieme pass. Farro is nu in balbezit. Farro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magníficos Jaguares 39%, Rápidos Coyotes 61%.
Magníficos Jaguares - Rápidos Coyotes 1:0