Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Cementeros Espectaculares Ratas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Huamán speelt de bal door. Cachay rent richting de bal. Cachay passt de bal met de wreef. Carrasco rent richting de bal. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Cardozo de bal onder controle te krijgen. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros passt de bal in één keer door. Pizarro rent richting de bal. Pizarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cementeros - Espectaculares Ratas 0:1

13e minuut.
Alba speelt de bal door. Pizarro rent richting de bal. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Orlandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cementeros - Espectaculares Ratas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Cementeros 52%, Espectaculares Ratas 48%.
AC Cementeros - Espectaculares Ratas 0:2

50e minuut.
Orlandini trapt de bal weg. Alba kopt de bal weg. Durand probeert de bal aan de voet te houden. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros passt de bal in één keer door. Troncoso is nu in balbezit. Pizarro onderschept slim de pass. Pizarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Troncoso geeft een hoge lob. Inworp. Bermúdez met een snelle inworp. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros speelt de bal door. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Labarthe passt de bal met de wreef. Sándiga is nu in balbezit. Caballero probeert naar een medespeler te passen. Cachay rent richting de bal. Cachay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Cementeros 60%, Espectaculares Ratas 40%.
AC Cementeros - Espectaculares Ratas 0:2