Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invasión Galaxias Locos Martillos
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Benites heeft problemen om de bal te vangen. Benítez rent richting de bal. Met opzet legt Benites zijn tegenspeler op de grond. Benites krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rosell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maestri met de inworp. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Vivanco is nu in balbezit. Vivanco geeft een lange en hoge pass. Talavera controleert de bal met de borst. Barrueto verovert de bal door een tackle van achteren. Barrueto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
de la Torre speelt de bal door. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel. Echegaray is nu in balbezit. Echegaray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vivanco rent richting de bal. Benites is nu in balbezit. Benítez is nu in balbezit. Barrueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrueto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cervantes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rosell geeft een lange en hoge pass. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ... Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invasión Galaxias 37%, Locos Martillos 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Invasión Galaxias - Locos Martillos 0:0

48e minuut.
de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Cipriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao begaat een overtreding. Arnao krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Cervantes de bal onder controle te krijgen. Alvarado speelt de bal door. de la Torre kopt de bal weg. Arnao is nu in balbezit. Arnao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vivanco rent richting de bal. de la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. Arnao is nu in balbezit. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Alvarado trapt de bal weg van het doel. Palacios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosell. Rosell krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Armas probeert naar een medespeler te passen. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao met een sublieme pass. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vivanco onderschept slim de pass. Vivanco geeft een hoge lob. Cervantes met een sublieme pass. Barrueto heeft problemen om de bal te vangen. Barrueto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invasión Galaxias - Locos Martillos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invasión Galaxias 46%, Locos Martillos 54%.
Invasión Galaxias - Locos Martillos 1:0