Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK Gusanos Club Monstruos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Bazán probeert naar een medespeler te passen. Acasuzo is nu in balbezit. Lozano onderschept slim de pass. Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pastor draait met de bal, schiet en ... Roverano kopt de bal weg. Buenaventura kan de bal niet met de borst controleren. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Labarthe verovert de bal door een tackle van achteren. Labarthe geeft de bal voor. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel. Buenaventura probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Gusanos - Club Monstruos 0:1

25e minuut.
Acasuzo geeft een lange en hoge pass. Roverano probeert de bal met de borst te controleren. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Gusanos - Club Monstruos 0:2

28e minuut.
Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez met een sublieme pass. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Gusanos 51%, Club Monstruos 49%.
CSK Gusanos - Club Monstruos 0:2

59e minuut.
Sánchez Concha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een hoge lob. Jiménez kopt de bal weg. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jiménez geeft een lange en hoge pass. Barco heeft problemen om de bal te vangen. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán haalt uit met een fantastische trap. Dorado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Gusanos - Club Monstruos 1:2

65e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Klungelig pakt Pastor de bal. Roverano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Castañeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe speelt de bal door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Gusanos 49%, Club Monstruos 51%.
CSK Gusanos - Club Monstruos 1:2