Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 6
  • Stadion: CD Rayos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1909
CD Rayos Estudiantes Cohetes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
matig Verdedigen zwak


32e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Abad onderschept slim de pass. Delgado rent richting de bal. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad draait met de bal, schiet en ... Soria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rayos - Estudiantes Cohetes 0:1

34e minuut.
Troncoso is nu in balbezit. Troncoso probeert naar een medespeler te passen. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rayos - Estudiantes Cohetes 0:2

35e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Arteaga rent richting de bal. Arbulú verovert de bal door een tackle van achteren. Marsano onderschept slim de pass. Marsano draait met de bal, schiet en ... Irivarren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rayos 63%, Estudiantes Cohetes 37%.
CD Rayos - Estudiantes Cohetes 0:2

60e minuut.
Arbulú is nu in balbezit. Marsano verovert de bal door een tackle van achteren. Marsano met een sublieme pass. Arteaga rent richting de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troncoso rent richting de bal. Troncoso met een sublieme pass. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor passt de bal in één keer door. Abad rent richting de bal. Abad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Basombrío rent richting de bal. Basombrío geeft de bal voor. Anchante kopt de bal weg. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Carranza geeft de bal voor. Daar is Candela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsano rent richting de bal. Marsano geeft een lange en hoge pass. Basombrío geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero speelt de bal door. Marsano is nu in balbezit. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor geeft de bal voor. Carranza onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quispe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rayos 49%, Estudiantes Cohetes 51%.
CD Rayos - Estudiantes Cohetes 0:2